När en är långledig.

I torsdagskväll var jag som nämt ledig och tog mig norrut till Hastings. Där bjöd Hedelin och Emilia på tacos på svenskt vis, vin och en vacker solnedgången över Hudson river med NYC i bakgrunden. 
Äkta livsnjutare. 
När solen gått ner blev det kubbspel och tack vare Maja som joinade, även en frozen yoghurt innan vi somnade på en varsin soffa långt innan midnatt. 








På fredag var jag, Hedelin och Emilia fortfarande lediga så vi fortsatte att njuta av livet till fullo. Hade en lugn förmiddag hemma i solskenet och ägnade eftermiddagen till manikyr/pedikyr och shopping (köpte nya skor....igen...) *tjejdag* 
Till middag fick vi avnjuta Hedelins berömda kycklingsoppa till samma vackra solnedgång återigen, tröttnar aldrig. Och eftersom det var fredag, tog jag och Hedelin och avslutade kvällen tillsammans på vår favoritbar i grannbyn. 
Varför bryta en gammal tradition liksom? 

Lördagen har kommit nu, jag är påväg hem för att duscha och byta kläder (värt att åka 2 timmar för), innan jag ska återvända in till Brooklyn. För ikväll ska jag, Hedelin och Udani äntligen få dansa loss till självaste Avicii, i New York. 
Den ni. 




*fullrulle utanför baren efter stägning*

RSS 2.0