Oktobers sista vecka.

Hola people. Det har blivit torsdagkväll igen, och halloween är bokstavligen runt hörnet. Har haft en grymt skön vecka. Till att börja med, det är 1 november på lördag och termometern når ändå upp till 20 grader på dagarna och det blåser varma vindar - guldvärt. Jag och Roosa har skippat förmiddagstupplurarna hela veckan och istället tagit timmslånga promenader. I onsdags var vi ute i över 3 timmar, och hann då både med pedikyr och subway till lunch. Idag torsdags så slutade promenaden på stranden med att vi skulle track'a Roosas försvunna (de påstods ha anlänt för 3 dagar sen utan resultat) vingar inför halloween.
X antal samtal, besök på x antal kontor, arga samtal och 2.5 timmar flängades i bilen på det, och helt utan resultat.
Hur det slutade?
Jag hittade ett väldigt platt paket framför deras ytterdörr som såklart innehöll ett par vingar när jag droppade av Roosa. 
Verkligen dagens bästa. 
Jag var även en god au pair ansträngde mig lite och träffade Paola från Italien för en kaffe och froyo på onsdagskvällen - menar pluspoäng i kanten är alltid bra och hon var en trevlig ny bekantskap. 
 
Annars så förstör Gossip Girl mitt liv, på ett bra sätt såklart och jag vill inte att serien, återigen, ska ta slut. Men ligger en vaken till 2am varje natt för att kunna se ännu ett avsnitt, så kommer det nog väldigt snart just ta slut. 
AJA världens i-landsproblem. Precis som morgondagens planer egentligen är, vi får la se vart vårt första halloweenfirande i staterna slutar, speciellt eftersom jag jobbar på lördagsmorgonen. Vad som dock är säkert är att jag ska se barnens Halloweenparad i skolan, vi ska gå trick or treat och jag ska vandra omkring som batgirl - resten är oerhört oklart, ibland blir nämligen alternativen lite för många.
PUSS Å KRAM nu ska jag glo på Gossip Girl igen.
 
 
RSS 2.0